ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O.

Vprašajte odvetnike

(brezplačni odgovori)

Priljubljeno:

  • Spletni piškotki

    SPLETNI PIŠKOTKI

  • Spletni piškotki

    ODVETNIŠKA PISARNA MELE

  • Spletni piškotki

    ODVETNIŠKA PISARNA MELE

Uporaba piškotkov na spletnem mestu: www.odvetnik-mele.si Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov povezanih z njim je:


Naziv podjetja: ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. Naslov: Resljeva c. 25, 1000 Ljubljana Elektronski naslov: info@odvetnik-mele.si Kontaktna telefonska številka: + 386 (1) 433 86 12


Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Pomagajo pri hitrejšem delovanju spletne strani. Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka: _ga Namen piškotka: Googlova statistika ogledov Čas trajanja: 30 dni


Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve, v kolikor uporablja te piškotke:

piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.


Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Call Now Button Scroll to Top